Няколко бургазлии вече са станали жертви на набезите на 23-годишния столичанин Криминално

...
Няколко бургазлии вече са станали жертви на набезите на 23-годишния столичанин Криминално
Коментари Харесай

Софиянец обикаля фитнесите, но не за да стане бургаска батка, а за да краде

Няколко бургазлии към този момент са станали жертви на набезите на 23-годишния столичанин

Криминално проявен и осъждан софиянец се озова в бургаския арест, откакто го спипаха да краде. 23-годишният столичанин обикалял фитнес залите в морския град, само че с цел да тренира и да стане нацепена бургаска батка, а с цел да разрушава шкафчета и да тараши портфейли.

По информация на Флагман.бг това е Веселин Кръстев от София, който въпреки скромните си години към този момент е престъпно проявен и даже осъждан.

От фитнес в жк. „ Славейков “ на 25.02. т.г. Веселин откраднал сумата от 1 610 лева и 50 евро. Собственикът – 35-годишен бургазлия, оставил чантичката си в шкафчето за персонални движимости и се насочил към спортни терен. Докато мъжът упражнявал, със специфична кука Веселин отключил шкафчето и отмъкнал парите на бургазлията.

След ареста на столичанина полицейските чиновници от Второ районно управление (на МВР) откриват, че жертва на набезите му са станали и други трениращи. Н

а 26.02.т.г. от фитнес, ситуиран на ул. „ Св. Климент Охридски “, още веднъж посредством отключване на долап за облекла, Веселин откраднал сумата от 240 лева, благосъстоятелност на 27-годишен мъж от пловдивското село Устина.

В същата зала криминогенът атакувал различен сейф. От него отмъкнал портмонето на 30- годишен бургазлия с 800 лева Софиянецът Веселин Кръстев направил цялостни признания по двамата случая. Работата по документиране на цялостната му незаконна активност продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР